Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Statistika

Lokosi bez novih bodova

Osijek slavio nad
Lokomotivom

08.08.2016.
Osijek slavio nad Lokomotivom
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS
  • Izvještaj
  • Sastavi
  • Najava
  • Galerija

Četvrto kolo MAXtv Prve lige zaključio je Osijek pobjedom 3:2 nad Lokomotivom u Kranjčevićevoj.

Lokosi su Osijek dočekali kao šesta momčad ljestvice s dva neriješena rezultata i jednim pretrpljenim porazom te dva osvojena boda, dok su Bijelo-plavi kao peti stigli u Zagreb uz upisane dvije pobjede te jedan poraz za ukupno šest sakupljenih bodova.

Nakon što su mreže mirovale u prvom poluvremenu, domaćina je u vodstvo u 54. minuti pogotkom glavom, a po ubačaju Josipa Ćorića, doveo Fran Karačić da bi minutu kasnije rezultat poravnao Nikola Matas. Borna Barišić proigrao je Matasa koji s 11 metara glavom šalje loptu u domaću mrežu.

U 73. minuti Ćorić je s 11 metara siguran za novo vodstvo domaće momčadi, no četiri minute kasnije za novo izjednačenje pobrinuo se Karlo Lulić, po asistenciji Aljoše Vojnovića. Konačnih 3:2 za pobjedu Osijeka u Kranjčevićevoj postavio je Ivica Džolan po ubačaju Lulića u 88. minuti.

08.08.2016., Nogometni stadion Zagreb, Zagreb. Gledatelja: 427
Suci: Igor Pajač, Vedran Đurak, Davor Kožarec
Četvrti sudac: Marko Matoc
Lokomotiva
2
Osijek
3
12Danijel Zagorac1Zvonimir Mikulić
20Denis Kolinger26Nikola Matas
55'
72'
25Jan Doležal
66'
28Andrej Lukić
3Fran Karačić
54'
69'
23Alen Grgić
58'
16Josip Ćorić
73'
19Zoran Lesjak
28'
14Luka Ivanušec
80'
8Aljoša Vojnović
70'
30Ivan Šunjić5Benedik Mioč
17Endri Cekici
57'
30Josip Knežević
85'
5Siniša Rožman3Borna Barišić
44Ante Majstorović25Milovan Petrovikj
36Dejan Radonjić7Gabrijel Boban
Pričuvni igrači
23Ivan Filipović13Marko Malenica
7Lovro Majer10Antonio Perošević
10Ivan Fiolić
66'
15Zoran Arsenić
85'
18Eros Grezda
80'
6Ivica Džolan
88'
28'
9Mirko Marić24Karlo Lulić
77'
58'
40Petar Bočkaj
57'
20Lovro Anić
31Luka Capan29Ivan Ikić
Treneri
Tomislav IvkovićZoran Zekić

Četvrto kolo MAXtv Prve lige zaključit će ovoga ponedjeljka Lokomotiva i Osijek u Kranjčevićevoj.

Lokosi Osijek dočekuju kao šesta momčad ljestvice s dva neriješena rezultata i jednim pretrpljenim porazom te dva osvojena boda, a u proteklom su tjednu osigurali play-off Europske lige preko Vorskle te su u svoje redove doveli 22-godišnjeg stopera Denisa Kolingera koji je stigao iz Zagreba, dok je iz Lokomotive otišao Herdi Prenga.

Bijelo-plavi kao peti odlaze u Zagreb, a do sada su upisali dvije pobjede te pretrpjeli jedan poraz za ukupno šest sakupljenih bodova.

"Više i nije vijest da imamo problema s ozljedama. Ne možemo računati na Mandića koji će propustiti utakmicu s Lokomotivom, dok su Perošević i Arsenić s nama u Zagrebu. Nemamo razloga za neku veliku priču prije ovoga ogleda u Kranjčevićevoj jer smo gledali protivnika u europskom dvoboju protiv Vorskle i mogu reći da su izgledali odlično! Imali su već dosta utakmica od početka sezone, i to onih pravih europskih, tako da su tu ipak u prednosti jer su ranije ušli u pravi natjecateljski ritam. Ono što sam primijetio nakon naše utakmice s Rijekom je činjenica da su mi igrači nekako potišteniji, kao da su malo potonuli jer smo se svi, a posebno oni, nadali da će rezultat biti bolji. To su stvari koje moramo mijenjati, imamo još vremena da se trgnemo i na pravi način dočekamo naše treće gostovanje", kazao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Susret četvrtog kola MAXtv Prve lige između Lokomotive i Osijeka u Kranjčevićevoj je na rasporedu u 20 sati.

Izvor: nk-osijek.hr

galleryimg2
foto: Nikola Kurti
scrollscroll