Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Statistika

Podjela bodova na Maksimiru

Dinamo i Hajduk bez
pogodaka, remi
Cibalije i Slaven
Belupa

02.10.2016.
Dinamo i Hajduk bez pogodaka, remi Cibalije i Slaven Belupa
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS
  • Izvještaj
  • Sastavi
  • Najava

U prvom susretu ove nedjelje u sklopu 11. kola MAXtv Prve lige hrvatski derbi između Dinama i Hajduka na Maksimiru je završio bez pogodaka i pobjednika, dok su kolo zaključili Cibalia i Slaven Belupo jednakim rezultatom.

Dinamo - Hajduk 0:0 (0:0)

Modri su derbi dočekali kao treća momčad domaćeg prvenstva sa sedam slavlja, jednim neriješenim rezultatom i dva pretrpljena poraza te 22 osvojena boda, dok su Bili na Maksimir otišli kao četvrti sa šest pobjeda te po dva remija i poraza, kao i 20 sakupljenih bodova.

U 30. minuti Paulo Machado je proigrao Domagoja Antolića koji je pokušao sa 16 metara, no Lovre Kalinić je siguran među gostujućim vratnicama. Franck Ohandza osam minuta kasnije trese domaću mrežu, no bio je u zaleđu te je gol poništen. Pred odlazak na odmor Hilal Soudani je ubacio loptu, Junior Fernandes je koristi, no Kalinić ponovno brani.

Hamza Barry pokušao je u 54. minuti, no siguran je tada Dominik Livaković. Jefferson de Jesus Santos u 78. je minuti pokušao s deset metara, no poslao je loptu pored gola. U sudačkoj nadoknadi Angelo Henriquez je pokušao s pet metara, no Kalinić zaustavlja njegov pokušaj i susret na Maksimiru završava bez pogodaka i pobjednika.

Cibalia - Slaven Belupo 0:0 (0:0)

Nebesko-plavi su u susret 11. kola ušli kao posljednji s četiri neriješena rezultata i šest poraza te četiri prvenstvena boda, dok su Farmaceuti u Vinkovce stigli kao sedmi s dvije pobjede, četiri remija i četiri poraza te deset bodova.

Susret u Vinkovcima također je završio bez pogodaka i pobjednika, kao i podjelom bodova u Vinkovcima.

02.10.2016., Stadion Cibalia, Vinkovci. Gledatelja: 819
Suci: Ivan Vučković, Robi Kezele, Davor Kožarec
Četvrti sudac: Andrej Burilo
Cibalia
0
Slaven Belupo
0
89Mladen Matković1Goran Blažević
3Perica Šare
85'
8Soren Ejlersgard Christensen
4Ivan Zgrablić
73'
9Heber Araujo Dos Santos
13Edi Baša
68'
11Selim Bouadla
46'
6Josip Tomašević15Fidan Aliti
5Jure Jerbić16Vedran Purić
9Marko Dabro17Mario Burić
39'
7Luka Muženjak
55'
20Mario Gregurina
74'
22Frane Vitaić
74'
22Mirko Ivanovski
90'+4'
19Tomislav Čuljak
68'
24Dino Štiglec
28Matija Mišić26Božo Musa
Pričuvni igrači
12Marko Ivkić12Antun Marković
10Marko Pervan5Aleksandar Jovičić
14Marko Mlakić7Stefan Savić
46'
15Mate Crnčević13David Arap
90'+4'
17Luka Mijoković
74'
18Gordan Barić
21Vlatko Šimunac
68'
19Nikola Katić
74'
25Tiago Rodrigues Faria
68'
30Bruno Bogojević
Treneri
Stanko MršićŽeljko Kopić

Ove nedjelje 11. kolo MAXtv Prve lige zaključit će Dinamo i Hajduk te Cibalia i Slaven Belupo.

Modri derbi dočekuju kao treća momčad domaćeg prvenstva sa sedam slavlja, jednim neriješenim rezultatom i dva pretrpljena poraza te 22 osvojena boda, kao i novim trenerom Ivajlom Petevim, dok su u sklopu drugog kola Lige prvaka ovoga tjedna poraženi na Maksimiru od Juventusa 0:4.

"Nadam se da će biti pravi derbi, da će naša momčad igrati dobar nogomet i što je najvažnije da svi momci odigraju i daju sto posto svojih mogućnosti u ovom trenutku. Cilj je osvojiti tri boda koja su vrlo bitna. Nadam se da ćemo izgledati vrlo dobro i da odigramo ono što tražim od igrača. Međutim, znate, ovaj derbi moramo odigrati jako pametno jer je to dvoboj u kojem veliku ulogu igra i psihologija. Stanje u momčad je dobro, sve je u redu", kazao je trener Dinama Ivajlo Petev.

Bili na Maksimir odlaze kao četvrti sa šest pobjeda te po dva remija i poraza, kao i 20 sakupljenih bodova, dok su u sklopu drugog kola na Poljudu poraženi 0:4.

"Gledao sam Dinamo, po dolasku novog trenera za sada neće još biti puno promjena, sustav će biti vrlo sličan prijašnjem. Vjerujem da se ostalo zna, da neće biti puno iznenađenja. On će više tražiti tika taka igru, no to se u dva treninga još ne može uigrati. Fernandes i Soudani su svakako najopasniji. Možda trenutačno Dinamo nije bio u najboljoj formi, no Dinamo je u Hrvatskoj još uvijek najjača momčad, no to ne znači da Hajduk ne može pobijediti na Maksimiru", izjavio je trener Hajduka Marijan Pušnik.

Nebesko-plavi u susret 11. kola ulaze kao posljednji s četiri neriješena rezultata i šest poraza te četiri prvenstvena boda, a u Koprivnici su u drugom kolu poraženi 2:3.

"Naš je zadatak pobijediti u utakmici, no to neće biti lako. Igramo protiv momčadi s kojom se možemo nositi, no ona trenutno ima mirniju situaciju. Morat ćemo dati sve od sebe i važno je kako ćemo otvoriti utakmicu. Ovo nam je uistinu važna utakmica kako bi ostali u priključku, odnosno, da ne stvorimo velik zaostatak za konkurencijom", prokomentirao je trener Cibalije Stanko Mršić.

Farmaceuti u Vinkovce stižu kao sedmi s dvije pobjede, četiri remija i četiri poraza te deset bodova.

Susret 11. kola MAXtv Prve lige između Dinama i Hajduka na Maksimiru je na rasporedu u 17 sati, dok će Cibalia i Slaven Belupo u Vinkovcima zaigrati od 19 sati.

Izvor: gnkdinamo.hr